Πολύ ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της Αναγέννησης Καρδίτσας για την ακαδημία Δήμητρα Απόλλων 2005!

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιριά να αθληθούν , να διασκεδάσουν και να δείξουν τις ικανότητές τους , μέσα από φιλικούς αγώνες με την ακαδημία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με τρία λεωφορεία γεμάτα παιδικά χαμόγελα ταξιδέψαμε τον πρωί της Κυριακής στο Σταυρό Καρδίτσας όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Αναγέννησης. Αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας και για ακόμη μία φορά έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο καθώς ο τρόπος που σκέφτονται και προσπαθούν να αγωνιστούν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος . Παρά το κρύο όλα τα παιδιά καταχάρηκαν την εκδρομή στην γειτονική Καρδίτσα και γυρίσαμε κουρασμένοι αλλά γεμάτοι εμπειρίες στα Τρίκαλα.

Η φετινή χρονιά συγκαταλέγεται σε μία από τις πιο δραστήριες καθώς ήδη τα παιδιά έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες και ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά , όρεξη να υπάρχει! Ευχαριστούμε πολύ την Αναγέννηση Καρδίτσας για την φιλοξενία της και εμείς ανταποδώσαμε με την τύχη που τους φέραμε καθώς λίγο αργότερα  η ανδρική ομάδα πήρε μεγάλη νίκη για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι τότε Λεβαδειακό.