Πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» οι δύο γυναικείες θέσεις στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο

Η συγκρότηση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα, αποτελεί σίγουρα ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και ασφαλώς ο μόνος που έχει την λύση, είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει και τον τελικό λόγο στην επιλογή των προσώπων.

Βέβαια από την άλλη και με δεδομένο ότι το κόμμα οδεύει προς την εξουσία, είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχει συνωστισμός υποψηφίων, που όλοι όμως διατείνονται ότι θα είναι «μέσα» τελικά.

Σύμφωνα πάντα με νεότερες πληροφορίες του trikalaIN που υπάρχουν από το εσωτερικό του κόμματος, φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι δύο γυναίκειες θέσεις του ψηφοδελτίου, με τα ονόματα της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία απ΄ότι δείχνουν τα γεγονότα, επανακάμπτει στο πολιτικό προσκήνιο δυναμικά και της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη, που ούτως ή άλλως το όνομα της «έπαιζε» εδώ και καιρό, αποτελώντας μια καλή επιλογή για προσέλκυση ψήφων και από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Να δούμε αν όντως στο τέλος συμβούν έτσι τα πράγματα και τι δυναμική θα αποκτήσουν στο εκλογικό σώμα οι γυναικείες υποψηφιότητες…