Πολλοί οι Τρικαλινοί που προμηθεύτηκαν φθηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

Γέμισε από κόσμο το πρωί του Σαββάτου, ο αύλειος χώρος γύρω από το 6ο ΚΑΠΗ Τρικάλων στην Οδό Καλαμπάκας, έναντι του Α’ Νεκροταφείου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του δικτύου διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, όπου  αρκετά είδη πρώτης ανάγκης απ’ αυθείας από τους παραγωγούς σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Προϊόντα όπως λάδι, όσπρια, πατάτες, τυριά, αλεύρι, μέλι κλπ. έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστα από τον κόσμο, που σε αρκετές περιπτώσεις, περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να προμηθευτεί σε χαμηλές τιμές, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε τέτοια διανομή των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Οι Τρικαλινοί αλλά και ξένοι παραγωγοί που βρέθηκαν σήμερα εκεί, διένειμαν ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές, που οι περισσότεροι εξ αυτών, είχαν φροντίσει νωρίτερα να κάνουν την παραγγελία της ποσότητας που επιθυμούσαν.

Πρόκειται για μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια του δικτύου, που με την ενεργό συμμετοχή και ανταπόκριση των Τρικαλινών καταναλωτών, υποδηλώνει την ευαισθητοποίηση που υπάρχει σε δράσεις αλληλεγγύης και φυσικά αποτελεί και κίνητρο για να δοθεί συνέχεια σ’ ένα τέτοιο εγχείρημα.