Πολλά χαμόγελα και άψογες ερμηνείες από τα παιδιά στην εκδήλωση του Π.Σ. Αγίας Μονής

Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της χρονιάς, για τις ομάδες του θεατρικού παιχνιδιού και της ζωγραφικής, στον Πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Μονής.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετού κόσμου, εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σοφία Μπούμπα» στην Αγία Μονή, όπου είναι και η έδρα του συλλόγου, με τα παιδιά να κλέβουν για μια ακόμα φορά την παράσταση, χαρίζοντας στο ακροατήριο άψογες ερμηνείες και πολλά πολλά χαμόγελα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.
Η εκδήλωση περιελάμβανε τρεις ενότητες:

Στην πρώτη ενότητα, τα τμήματα της ομάδας Θεατρικού Παιχνιδιού παρουσίασαν μία θεατρική παράσταση με Μύθους του Αισώπου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Ελευθερίας Σικινιώτη.
Στην δεύτερη, έγινε παράσταση κουκλοθέατρου με το έργο “Το δέντρο που έδινε” του Σελ Σιλβερστάϊν από την κ. Ευαγγελία Γκούμα (Γραμματέα του Συλλόγου) και τέλος
τα τμήματα της ομάδας ζωγραφικής παρουσίασαν τα έργα τους και ζωγράφισαν σκηνές από το έργο “Το δέντρο που έδινε”, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαριάνθης Χαρίση.