Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Ορθοβούνι 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ορθοβουνιωτών Καλαμπάκας, σας καλεί στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Ορθοβούνι 2018».

Μια σειρά εκδηλώσεων που θα γίνουν στην έδρα του συλλόγου, στο Ορθοβούνι Καλαμπάκας. Οι εκδηλώσεις μας ξεκινούν με το Πολιτιστικό 4ήμερο παιδικών δραστηριοτήτων με κύριο σκοπό να γνωρίσουμε το χωριό μας και τις παραδόσεις του.

Ακολουθεί η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, την παραμονή με πανηγυρικό εσπερινό και αναβίωση δρώμενων και ανήμερα της γιορτής με πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στην πλατεία του χωριού «στρώνουμε» το τραπέζι της Αγίας Παρασκευής προς τιμήν της. Εδέσματα πεντανόστιμα μαγειρεμένα με αγάπη από όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με το γλεντι μας το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:30 μ.μ. στην πλατεία του χωριού μας. Η εκδήλωση πλαισιώνεται χορευτικά με τα τμήματα του συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων και μουσικά με το κ. Παναγιώτη Ζωσιμά με την ορχήστρα του. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με κέφι, φαγοπότι, χορό και πλούσια λαχειοφόρο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενισχύσετε την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου μας, για να μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη.

Προσφέρω αίμα – προσφέρω ζωή.

 

Καλώς να ορίσετε

Με τιμή το Δ.Σ.