Πολιτικo-επιχειρηματικο-αθλητικό τραπέζι προμηνύει εξελίξεις!

 

Η αφορμή μπορεί να ήταν το ξεκοκάλισμα μιας πεντάκιλης συναγρίδας, πρόσφατο θύμα του «ψαρά» της παρέας, η σύνθεση της όμως άλλη σκοπιμότητα είχε,και μάλλον προμηνύει εξελίξεις.

Ο πάντα έγκυρος  πλην όμως  δηλητηριώδης  @ όφις κατέγραψε στο τραπέζι:έναν δήμαρχο, έναν πρώην υπουργό,  δύο πρόεδρους, έξι μηχανικούς,  τέσσερις επιχειρηματίες, δύο γιατρούς και  έναν οικονομολόγο.

Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, πως βολεύτηκαν 16,με μια πεντάκιλη συναγρίδα.

Μην μπερδεύεστε.  Τα άτομα που κάθισαν  στο τραπέζι  ήταν 8 (τα μισά )  αφού κάποιοι κουβαλούσαν διπλές και τριπλές ιδιότητες. Η δε συναγρίδα έφτασε και περίσσεψε για όλους ,ακόμη και για αυτούς που έκαναν χρήση της διπλής τους ιδιότητας.

Σας αποκαλύπτω επίσης, ότι το τραπέζι έγινε στα μανάβικα και συγκεκριμένα στα Μεζεδοκαμώματα , τα οποία επανειλημμένως έχουν αποδείξει ότι κατέχουν  την εμπειρία να «παλεύουν»  στη σχάρα  θηρία της θάλασσας ( ροφοί συναγρίδες κ.α.).

 

 

                                                                       @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.