Πολιτική συγκέντρωση για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι πολιτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, αλλά και ο συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κομματική πηγή, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προετοιμάζεται μια μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου. Τις προσεχείς ημέρες στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Στη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκε και ο συντονισμός κυβέρνησης και κόμματοςμ αλλά και η επιτάχυνση ήδη γνωστών κυβερνητικών πρωτοβουλιών, που δεν άπτονται της διαπραγμάτευσης.

Κατά το ίδιο στέλεχος του κόμματος, συζήτηση για την αξιολόγηση δεν έγινε, αφού κρίθηκε σκόπιμο να είναι προηγουμένως γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης.

 

naftemporiki