Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πλατιά εξόρμηση με περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τη νεολαία, τις γυναίκες , για τις σύνθετες εξελίξεις διεθνώς, στην περιοχή και στο εσωτερικό της χώρας, ιδιαίτερα για τα νέα στοιχεία, τις δυσκολίες της πάλης, αλλά και τις νέες δυνατότητες

Για τον καθοριστικό παράγοντα της ισχυροποίησης του ΚΚΕ, για να φέρουμε σε πέρας το καθήκον της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, της πάλης κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, της οικοδόμησης της κοινωνικής συμμαχίας με στόχο την εργατική εξουσία.

Συγκεκριμένα για τις επόμενες μέρες προγραμματίζει:

—  Πέμπτη 23 Μάρτη , στις 10πμ, περιοδεία της Λαϊκή αγορά Οιχαλίας .

—   Πέμπτη 23 Μάρτη , συγκέντρωση –συζήτηση στο Ρίζωμα ,  6:30 μμ, στο καφενείο «Κατσάνου». Θα μιλήσει ο Χρ. Κούτσικος , μέλος της ΤΕ Τρικάλων

—   Πέμπτη 23 Μάρτη, συγκέντρωση-συζήτηση στην Πηγή ,7:30μμ, στο καφενείο «Τέγος». Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής , μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

–Παρασκευή  24 Μάρτη, συγκέντρωση-συζήτηση στη Ράξα ,7μμ, στο καφενείο «Ακρίβος». Θα μιλήσει ο Γιώργος Καΐκης  , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας  του Κόμματος.