Ποιος τον πιάνει τώρα τον Μαράβα…

«Φτερά στα πόδια» έχει βγάλει ο Κώστας Μαράβας, μετά την γέννηση του και του τέταρτου εγγονιού του, αυτή την φορά από τον γιό του Στέφανο. Ευτυχισμένος παππούς δίχως άλλο ο Δήμαρχος Πύλης, που βλέπει την οικογένεια του να αυξάνεται κατά ένα μέλος.

Και βέβαια μέσα σε όλη αυτή την χαρά, βλέπει και το πολιτικό του «άστρο» να μην κλονίζεται ιδιαίτερα από τα πυρά της αντιπολίτευσης, συνεχίζοντας την διακυβέρνηση του δήμου με στόχο την πραγματοποίηση των μεγάλων έργων για την περιοχή, όπως είναι το φράγμα της Μεσοχώρας,  το φράγμα της Πύλης, η κατασκευή του αθλητικού κέντρο στο Κορπ κλπ. Πραγματικά ο Μαράβας δεν δείχνει να χάνει κάτι από την δημοφιλία του στους δημότες του Δήμου Πύλης, αφού εμφανίζεται δραστήριος, αεικίνητος και καλά ενημερωμένος σε κάθετι, συν το γεγονός πως ξέρει μέχρι και τον τελευταίο δημότη με το μικρό του όνομα. Σημαντικό προσόν αυτό για ένα Δήμαρχο, να τας λέμε κι αυτά.

Ο Κώστας Μαράβας δηλώνει «παρών» και για τις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης, τον Οκτώβριο του 2023, χωρίς να τον πολυνοιάζει τι και ποιους θα έχει απέναντι του, είτε είναι πολιτικοί αντίπαλοι, είτε ακόμα ακόμα και μέσα από το ίδιο του το κόμμα. Συνεχίζει ακάθεκτος σαν…Duracell, ποιος τον πιάνει τώρα…