Ποιος θυμάται τον θάνατο και το μήνυμα που μας άφησε ο Δημήτρης Χριστούλας ;

                                                                  Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου

   Ήταν Απρίλης του 2012 , περίοδος κορύφωσης των  μνημονίων  και   των αντιμνημονιακών αγώνων του λαού, όταν ο συνταξιούχος  φαρμακοποιός  εκ Καρδίτσης, αλλά κάτοικος  Αθηνών, Δημήτρης  Χριστούλας   αυτοπυροβολήθηκε στο Σύνταγμα , για να αφυπνίσει-καλύτερα να εξεγείρει τους Έλληνες  κόντρα στην τρόικα και τη ντόπια συμπλέουσα ολιγαρχία.(τουλάχιστον αυτός  ήταν ο σκοπός του ).

      Εκείνη την περίοδο , της αναταραχής και του πανικού , όταν άνοιγαν οι πύλες της Κολάσεως  για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας, είναι αλήθεια ότι οι αυτοκτονίες είχαν  αυξηθεί  θεαματικά , όπως και οι άνθρωποι που αναζητούσαν  τροφή στα σκουπίδια. Ο Δημήτρης Χριστούλας όμως δεν αποτελεί κλασική περίπτωση αυτοκτονίας. Μάλλον για αυτοθυσία του πρόκειται. Ήταν μια συνειδητή  πολιτική πράξη του, που το μήνυμα της  ακούστηκε με πάταγο στην πατρίδα μας , παρότι οι ηρακλείς του Συστήματος  τη χλεύασαν  ή την υποβίβασαν σε πράξη  αδυναμίας και ηττοπάθειας  .

     Ως ηρωική πράξη και αυτοθυσία  του Δημήτρη Χριστούλα  για το κοινωνικό σύνολο , την κατάλαβε και το μέγα πλήθος  των Ελλήνων ( ανάμεσα τους  κι εγώ ο ίδιος προσωπικά ) που συνέρρευσε στην πολιτική του κηδεία  στο Α΄ Νεκροταφείο,  δίνοντας όρκο ότι θα υπερασπιστούν το μήνυμα του για ειρήνης, εθνική ανεξαρτησία κυριαρχία , δημοκρατία , ελευθερία  και κοινωνική δικαιοσύνη .

  Σήμερα ανεκδιήγητοι πολιτικοί και πολιτικάντηδες της δεκάρας ,τσιράκια και πολιτικό προσωπικό (άκου λέξη!) της ολιγαρχίας και της Τρόικας ( δηλαδή Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ )  προσπαθούν να      χαρακτηρίσουν      συλλήβδην

<< λαϊκισμό >>   και να δυσφημήσουν  τους μεγαλειώδεις  αντιμνημονιακούς  αγώνες  του λαού μας  και  πιο πολύ  αυτούς που έρχονται!!

 

Πλουτοκράτες , αστοί, λαμόγια , πολιτικά τσιράκια  τους  και παραδομένοι αριστεροί  τρέμουν ΤΟΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ, γι’αυτό τον θέλουν  πεινασμένο  και φοβισμένο .

                                ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !

                Παραθέτουμε τα τελευταία λόγια  του Δήμητρη  Χριστουλα :

    « Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν.