Ποιο ήταν τελικά το μήνυμα της δημοσκόπησης του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα;

Πολύς ντόρος έγινες τις τελευταίες ημέρες στα Τρίκαλα γύρω από την περίφημη δημοσκόπηση με τα ποσοστά των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που όπως λέγεται διενεργήθηκε για λογαριασμό ενός εξ αυτών και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Οικονόμου.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης λογικό ήταν να ευχαρίστησαν τον εντολέα για την άνετη πρωτιά που του έδωσαν, να δυσαρέστησαν κάποιους εκ των συνυποψηφίων του, όπως τους Γιώργο Ηλιάδη, Σωτήρη Μπλέτσα αλλά και άλλους, αλλά γενικά να επέφεραν μια αναστάτωση και μια εσωστρέφεια στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, άνευ λόγου και ουσίας.

Τελικά όμως ποιο ήταν το νόημα και το μήνυμα που βγήκε απ΄αυτή την δημοσκόπηση; Ο ντόρος έγινε περισσότερο, όχι για τα ποσοστά των υποψηφίων, καθώς ήταν ούτως ή άλλως ελλιπής και ο αριθμός τους, αλλά για τα ποσοστά του κόμματος στο νομό.

Το 17% που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση, αλλάζει άρδην τα δεδομένα, Σιγουρεύουμε λοιπόν το 17% και μ΄αυτό το ποσοστό βγάζουμε Βουλευτή στα Τρίκαλα.

Και ο ίδιος ο Οικονόμου, αν τον ρωτήσετε αυτό ακριβώς θα πει. Θέλει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο νομό, ώστε όλοι οι υποψήφιοι να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους και έτσι να βγει Βουλευτής ο ίδιος, μιας και όχι μόνο η δημοσκόπηση τον έβγαλε πρώτο, αλλά αυτό φαίνεται και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο.