Ποια είναι και τι πρεσβεύει η Γεωργία Καλλιτσουνάκη που κατεβαίνει υποψήφια με τον Κώστα Αγοραστό

Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους σύμφωνα με τον Πλάτωνα και το φως αυτού του ήλιου επιδιώκουμε να κάνουμε πιο δυνατό, ώστε να φωτίσει το μυαλό και τη ζωή μας!

Προερχόμενη από τον χώρο της εκπαίδευσης, 27 χρόνια δοσμένα στο παιδί, στους γονείς, στους συναδέλφους, στην τοπική κοινωνία, στον ευρύτερο χώρο! Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες, τους προβληματισμούς, τον αγώνα για ποιότητα ζωής! Είμαι εκπαιδευτικός, Διευθύντρια τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου και από την τρέχουσα χρονιά στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Είμαι μητέρα 4 παιδιών. Η αρχή που διέπει τη ζωή μου είναι, ότι καθένας κρίνεται από τις πράξεις του για τον άνθρωπο! Και τολμάς…επιδιώκεις…στοχεύεις…οραματίζεσαι! Ανηφορικός ο δρόμος…. για μια Περιφέρεια των επιδόσεων και των διακρίσεων με ξεχωριστό αποτύπωμα στην Ευρώπη! Τιμή μου και χαρά μου να συμμετέχω και ν’ αγωνιστώ με τη “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών”, δίπλα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό Κων/νο και στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη! Τους ευχαριστώ από καρδιάς!

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα μεγάλα έργα τα οποία οραματίζεται αλλά και αυτά που ήδη διαχειρίζεται και θα φέρει εις πέρας στο επόμενο διάστημα, αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον τόπο μας και για μένα την ίδια! Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζει, βρίσκει τρόπους χρηματοδότησης, συνεργάζεται και υλοποιεί πρωτοποριακά έργα για την Ελλάδα και την Ευρώπη σε όλους τους τομείς. Επιθυμώ και θ’ αγωνιστώ με σεμνότητα, αίσθηση δικαίου και σεβασμό προς όλους τους πολίτες, να γίνω ένας κρίκος σε μια αλυσίδα συνέργειας, συνεργασίας, αποτελεσματικότητας, δημιουργίας και κοινωνικής συνοχής, στη “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών”!

 Αποσκοπώντας στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας με στοχευμένα έργα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου . Οι πράξεις δημιουργούν οράματα!

Γεωργία Καλλιτσουνάκη

Εκπαιδευτικός-Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών»