«Πνίγεται» στα έργα ο Χρήστος Αναστασίου για λογαριασμό της ΔΕΥΑΤ

Με μια πλούσια ατζέντα έργων για την ΔΕΥΑΤ, αποχαιρετά το 2020 και υποδέχεται το 2021 ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Χρήστος Αναστασίου.

Πανταχού παρών κυριολεκτικά ο Κίτσος, δεν σταματά στιγμή να βρίσκεται πότε στα έργα που εκτελεί η επιχείρηση και πότε να συντονίζει την εκτέλεση τους από το γραφείο του.

Ακόμα και τη μέρα των Χριστουγέννων ο Αναστασίου ήταν επί ποδός, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ μεγάλη βλάβη σε κεντρικό αγωγό επί των οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου.

Αυτή την στιγμή η ΔΕΥΑΤ εκτελεί 24 ξεχωριστά έργα με ορίζοντα υλοποίησης το 2021, με ένα προϋπολογισμό που ανέρχεται σε 23 εκ. ευρώ για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης. Ένας πλούσιος αν μη τι άλλο προϋπολογισμός, στον οποίο τόσο ο Δήμος όσο και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου επενδύουν πολλά για το μέλλον της πόλης.

Αυτό σημαίνει μια δικαίωση και για τον ίδιο τον Χρήστο Αναστασίου, που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Δημάρχου στο συγκεκριμένο πόστο. Γι΄αυτό και αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα γι’ αυτόν να «φουλάρει» διαρκώς τις μηχανές της ΔΕΥΑΤ και τη νέα χρονιά.