Πλήρης επάρκεια αγαθών στα κρεοπωλεία των Τρικάλων

Με ποιοτικά κρέατα από παραγωγούς των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής και σε τιμές ίδιες με την περυσινή περίοδο, είναι εφοδιασμένα αυτές τις μέρες τα κρεοπωλεία των Τρικάλων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Σε όλα τα κρεοπωλεία των Τρικάλων υπάρχει πλήρης επάρκεια αγαθών (αρνιά, κατσίκια, γουρουνόπουλα, γαλοπούλες, μοσχάρια κλπ.), με ελεγμένα και ποιοτικά ντόπια κρέατα.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών νομού Τρικάλων Θεόδωρος Ευθυμίου, στην περιοχή των Τρικάλων την μεγαλύτερη ζήτηση έχουν τα ντόπια αρνιά και τα κατσίκια, που κυμαίνονται γύρω στα 8 και 9 ευρώ το κιλό η τιμή τους αντίστοιχα και ακολουθούν τα γουρουνόπουλα με τιμή περίπου στα 8 ευρώ το κιλό, που εξαρτάται και από το βάρος του χοιριδίου και σε ακόμη μικρότερη ζήτηση είναι οι γαλοπούλες.

Αύριο Κυριακή τα κρεοπωλεία των Τρικάλων-όπως και όλα τα καταστήματα- θα είναι ανοιχτά, όπως και την Δευτέρα (παραμονή των Χριστουγέννων) για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές και αναμένεται η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ακόμα και στις αγορές της τελευταίας στιγμής.