Πλήρη ενημέρωση παρείχε στον Ανδρέα Ξανθό ο Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων

Καίτοι η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ανήκει πλέον σε ένα διαφορετικό καθεστώς από αυτό που εκπροσωπούσε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, παρόλα αυτά όμως ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κων/νο Γρηγορίου, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στα Τρίκαλα.

Μάλιστα ο κ. Διοικητής ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια τον πρώην Υπουργό, για την λειτουργία του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος στο νομό όλο αυτό το διάστημα που η πανδημία είναι σε έξαρση, ως όφειλε άλλωστε και δεν ήταν λίγες ο φορές που ο φακός τους «συνέλαβε» πολύ κοντά, να μοιράζονται μεταξύ τους σκέψεις και απόψεις για το νοσοκομείο.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα αλλά και γενικότερα, στο Γ,Ν, Τρικάλων επιτελείται-παρά τις δύσκολες εν γένει συνθήκες- μια πολύ καλή δουλειά, τόσο από πλευράς της διοίκησης, όσο και από πλευράς όλων των εργαζομένων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναφέρουμε και δημόσια, κυρίως όταν έχει να κάνει με την εύρυθμη λειτουργία και την παροχή υψηλής ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας προς τους ασθενείς.