Πισπιρίγκου: Οι αρχές ετοιμάζουν δεύτερη σύλληψη για την τραγωδία

Ο θάνατος “κλειδί” για να ξετυλιχθεί το κουβάρι

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες στο θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει δεύτερη σύλληψη, μετά από αυτήν της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κ. Λαμπρόπουλου, ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 είναι το «κλειδί» για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της τραγωδίας της Πάτρας. Σε περίπτωση που οι έρευνες αποδείξουν πως ο θάνατος της Ίριδας ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, θα ακολουθήσει τσουνάμι εξελίξεων.

Σημειώνεται πως το βράδυ που πέθανε η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, παρούσες ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και μια στενή συγγενής της. Αν και εφόσον ο θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρήσει τη στάση που έχει ως τώρα και αν την ίδια στάση υιοθετήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, αστυνομικοί σημειώνουν πως θα ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού.

Μια τέτοια εξέλιξη θα πίεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς θα σημάνει πιθανότατα την προφυλάκιση προσώπου του στενού της κύκλου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, γνωστοί της αποθανούσας ποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους μια μέρα πριν τον θάνατό της 69χρονης και τους είπε ότι η γυναίκα πέθανε.

fimotro.gr