Πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους των αιθουσών του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων

Το 6οΓυμνάσιο Τρικάλων είχε τη    χαρά να φιλοξενήσει στον χώρο του, την Τρίτη 12-2-2019, το πρωί, την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3, έπειτα από αίτημά τους προς τη διεύθυνση του σχολείου και κατόπιν σχετικής έγγραφης  άδειας από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. Αφορμή υπήρξε η παρουσίαση του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων στην ιστοσελίδα του ΔήμουΤρικκαίων (www.trikalacity.gr) και σε άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως το σχολείο με τους πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους των αιθουσών του.

Το 6ο Γυμνάσιο φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στις εκπομπές « Για την Ελλάδα…» της ΕΡΤ1 και « επιΚΟΙΝΩΝΙΑ» της ΕΡΤ3, ενώ υπήρξαν και ρεπορτάζ  στα δελτία ειδήσεων των αντίστοιχων καναλιών.

Η δημοσιογράφος κ.Ελπίδα Κουτσογιάννη συνομίλησε με τον Διευθυντή τουσχολείου κ. Ιωάννη Μιχάλη και με τον καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. Στέργιο  Στάμο και παρουσίασε τους χώρους του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων όπου έχουν φιλοτεχνηθεί από τους μαθητές, σε συνεργασία με τον καθηγητή τους τοιχογραφίες με αφορμή έργα ζωγραφικής γνωστώνΕλλήνων και ξένων καλλιτεχνών (Ακριθάκης, Picasso, VanGoghκ.α.)

Στην ιστοσελίδα του 6ουΓυμνασίου ( www. 6gymtrikala.com), έχουν αναρτηθεί τα σχετικά βίντεο των παραπάνω εκπομπών, στις « ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ» με τίτλο«6ο Γυμνάσιο Τρικάλων : Ένα σχολείο…γκαλερί»και στην ενότητα ΒΙΝΤΕΟ.

To 6oΓυμνάσιο Τρικάλων  ευχαριστεί την Ελληνική Κρατική Τηλεόραση για το ενδιαφέρον που επέδειξε σχετικά με τις καλές πρακτικές του δημόσιου σχολείου. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως , επίσης, τη δημοσιογράφο κ. Ελπίδα Κουτσογιάννη για τη συνεργασία της , τον επαγγελματισμό, αλλά και την ευαισθησία με την οποία παρουσίασε το θέμα.