«Πικρός» ο καφές από τις επόμενες μέρες στα Τρίκαλα

Από καφές της ευχάριστης διάθεσης, της παρέας και της διασκέδασης, μάλλον θα γίνει καφές της παρηγοριάς για τους περισσότερους από εμάς και εδώ στα Τρίκαλα, αυτή η αγαπημένη συνήθεια χρόνων και χρόνων.

«Πικρός» ο καφές από τις επόμενες μέρες και στα Τρίκαλα, αφού αναμένεται η τιμή του στις καφετέριες και τα καφενεία της πόλης να πάρει την ανιούσα, λόγω των αυξήσεων των τιμών στις πρώτες ύλες.

To trikalaIN.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο καφές ως είδος αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα από 1 έως 1.5 ευρώ το κιλό, χωρίς ακόμα να μπορεί με σαφήνεια να προσδιοριστεί η αύξηση του καφέ στα μαγαζιά, πόσο και που μπορεί να φτάσει από τα 3 περίπου ευρώ που κοστίζει σήμερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το «μάρμαρο» θα πληρώσουν όπως πάντα οι καταναλωτές, γι΄αυτό δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι πόση δουλειά θα έχει τους επόμενους μήνες ο κλάδος της εστίασης, αφού στις τσέπες των περισσότερων καταναλωτών αναμένεται «βαρυχειμωνιά».