«Ποιήματα χειρός» στο Μουσείο Τσιτσάνη

Έλαμψαν οι δημιουργίες στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία πλήθους συμπολιτών, τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ποιήματα χειρός»  του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη.

Στην καθιερωμένη πια έκθεση, συμμετέχουν με ατομικές τους δημιουργίες 15 καλλιτέχνες του Συλλόγου.

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε για τις δράσεις του συλλόγου Τρικαλινών καλλιτεχνών η πρόεδρος κ. Μαρία Ζιάκα η οποία εξέφρασε τα συγχαρητήρια της για την άψογη διοργάνωση της έκθεσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η έκθεση θα λειτουργεί και θα είναι ανοικτή για το κοινό που θέλει να θαυμάσει από κοντά, αυτά τα θαυμάσια πράγματι έργα τέχνης γνωστών συμπολιτών.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά πρωί απόγευμα (10.00-14.00 και 19.00-22.00), μέχρι τις 8 Ιουλίου και η είσοδος ελεύθερη!