Ποιοί θα είναι στα ψηφοδέλτια στο νομό Τρικάλων

cifodeltia 2015

Σε προεκλογικό πυρετό με επίκεντρο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου βρίσκονται οι κομματικές οργανώσεις και στα Τρίκαλα. Τα περιθώρια είναι ασφυκτικά , η προεκλογική περίοδος μικρή και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να οριστικοποιηθούν σύντομα.

«Πυρετός» άρχισε να επικρατεί στις Νομαρχιακές των κομμάτων, με τις πληροφορίες να θέλουν τη ΝΔ, να προχωρά σε συγκρότηση διευρυμένης Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα , που θα αναλάβει τις εκλογές, γεγονός που σημαίνει ότι η Νομαρχιακή δεν θα έχει τον πρώτο λόγο.

Από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχουν αποχωρήσεις , σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Πρώτος στη λίστα θα είναι ο Κώστας Σκρέκας, στη δεύτερη θα είναι ο Ηλίας Βλαχογιάννης, στην τρίτη ο Θανάσης Λιούτας ενώ κανένας δεν εξέφρασε, την πρόθεση να αποχωρήσει.

Η διάσπαση έχει φέρει γκρίνια στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος θα είναι επικεφαλής της λίστας στο ψηφοδέλτιο ακολουθούν η Παναγιώτα Δριτσέλη, ο Χρήστος Σιμορέλης . Εκτός ψηφοδελτίου, πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Καπέλλας, ο οποίος είχε έρθει πέμπτος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να καταθέσει τις προτάσεις του για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου.

Στο ΠΑΣΟΚ πρώτος στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο Κώστας Φαμίσης και ακολουθούν Μπέκου – Μπαλτά Έφη, Πάτρας Παναγιώτης , που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι υποψήφιοι.
Το σίγουρο είναι, πως σημαντικό ρόλο για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο τοπικό ΠαΣοΚ θα αναλάβει το μέλος της κεντρικής επιτροπής Τάσος Κατσιάνης που πιθανόν να είναι και υποψήφιος, ενώ ακούγονται και δύο νέα ονόματα που θα συζητηθούν.

Το ΚΙΔΗΣΟ θα κατέβει στις εκλογές με επικεφαλής την κ. Χρύσα Ντιντή.

Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ θα είναι το ίδιο με επικεφαλής τoν κ. Κώστα Πατέρα.

Στο ΚΚΕ δεν πρόκειται να αλλάξει η σύνθεση του ψηφοδελτίου, ωστόσο αλλαγές αναμένονται στο Ποτάμι.

.