Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας η επαφή του Σωτήρη Χατζηγάκη με στενούς του φίλους και συνεργάτες

Να πίνει τον καφέ του στο κατάστημα Zoomserie της πλατείας Δεσποτικού, εντόπισε σήμερα το πρωί ο φακός του trikalaIN.gr το ιστορικό στέλεχος της κεντροδεξιάς παράταξης και πρώην Υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη, παρέα με τους στενούς του φίλους και επί χρόνια συνεργάτες Γιώργο Κόπανο και Μπάμπη Δεληλίγκα.

Αυτό το διάστημα ο Σωτήρης Χατζηγάκης βρίσκεται σε «πυρετό» συγγραφικής δημιουργίας, ολοκληρώνοντας σε λίγο καιρό μια μεγάλη ιστορική σε βάθος έρευνα, για όλη την ιστορία των Τρικάλων από το 1821 μέχρι σήμερα, με περισσότερες από 2000 σελίδες, ένα πραγματικό ιστορικό ντοκουμέντο. Σ’ αυτή του την προσπάθεια, ο πολύπειρος και πολυγραφότατος πρώην Υπουργός έχει άξιους συμπαραστάτες και βοηθούς τα δύο ιστορικά στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, όπου ο Γιώργος Κόπανος έχει τη γενική επιμέλεια και ο Μπάμπης Δεληλίγκας συγκεντρώνει στοιχεία μέσα από το πλούσιο αρχείο του.

Όπως μας ανακοίνωσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης, εντός του 2022 αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει και την αυτοβιογραφία του με όλα τα χρόνια που πρωταγωνίστησε στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου. Αυτά είναι ντοκουμέντα γνώσης, άποψης και ιστορικής αλήθειας!