Πέθανε την ώρα του τοκετού η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της σκοποβολής, αλλά και στον παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα, η είδηση του θανάτου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, από επιπλοκές που προκλήθηκαν στη διάρκεια του τοκετού!

Η 30χρονη σκοπεύτρια από την Σερβία και μεγάλη αντίπαλος της Αννας Κορακάκη μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αλλά στη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκαν επιπλοκές που τελικά δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί.

Η Βελίτσκοβιτς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων τον περασμένο Φεβρουάριο στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η Άννα Κορακάκη έσπευσε να αποχαιρετήσει την σπουδαία αθλήτρια και προσωπική της φίλη μέσα από τα social media με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει το μήνυμα της «χρυσής» Ολυμπιονίκη του Ρίο.

Πηγή: naftemporiki.gr