Πέθανε χθες ο συμπολίτης Άγγελος Αντωνίου σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με ανίατη ασθένεια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του γνωστού επιχειρηματία και πρώην καναλάρχη επιδεινώθηκε με συνέπεια χθες βράδυ να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ο εκλιπών το 1989 δημιούργησε το Ράδιο Βέρα, στο οποίο παρέμεινε επίτιμος πρόεδρος μέχρι την τελευταία στιγμή. Ασχολήθηκε με τα ΜΜΕ ύστερα από την επιτυχημένη, επαγγελματική του δραστηριότητα στις γραφικές τέχνες, ενώ αρχές της δεκαετίας του ‘90, πραγματοποίησε το πρώτο βήμα στην τηλεόραση με την TRT μέχρι και το 2015 που ο επιχειρηματίας Γιάννης Καραγιώργης αγόρασε την TRT.
Το 1970 ανέλαβε καθήκοντα στην εταιρεία γραφικών τεχνών Antopack, όντας μέλος της τρίτης γενιάς στελεχών της οικογένειας Αντωνίου. Τότε είχε αναλάβει υπεύθυνος οικονομικού, την εποχή που η εταιρεία ολοκλήρωσε τη μετάβαση στο offset. Στις αρχές του 2000 δημιούρηγσε το εμπορικό κέντρο Old City στα Παλαιά Βόλου. Το 2015 αποφασίζει να μεταβιβάσει τις μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού TRT στον επιχειρηματία Γιάννη Καραγιώργη ο οποίος το εντάσσει στο δίκτυό του Hellas Net. Διατέλεσε πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθώς και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου το 1982. Με την σύζυγό του Μαρτίνα ευτύχησε να δει δύο παιδιά τον Γιώργο και την Τέα και ένα εγγονό.