Πέρυ Χαρτοπούλου: Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε…

 Στο «στίβο μάχης» της κεντρικής πολιτικής Σκηνής κατέρχεται η Kαλαμπακώτισσα υποψηφία Βουλευτής κ. Πέρυ Χαρτοπούλου, έπειτα από την ανακοίνωση του ονόματος της, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Τρικάλων.

Η κ. Χαρτοπούλου, συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμπάκας, έχει ασχοληθεί με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όχι μόνο της Καλαμπάκας αλλά και του νομού Τρικάλων.

Έχει άποψη, ισχυρό και παρεμβατικό λόγο, προτάσσει πρωτίστως ως επίκεντρο των σκέψεων και απόψεων της τον άνθρωπο και αποτελεί μια σημαντική επιλογή για το ελληνικό κοινοβούλιο.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Περιστέρα (Πέρυ) Χαρτοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Καλαμπάκα. Απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. άσκησε ενεργή δικηγορία αρχικά στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, εργάζεται μέχρι σήμερα σαν δικηγόρος διατηρώντας γραφείο στην Καλαμπάκα από το έτος 1995.

Είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μετεώρων αφού έλαβε μέρος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 ως επικεφαλής της παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Είναι μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και συντονίστρια της Ο.Μ. Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος των κοινωνικών κινημάτων, υπήρξε πάντα ενεργή πολίτης, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή που ζει συμβάλλοντας με σθένος στην αντιμετώπισή τους, ενώ παράλληλα ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση για θέματα που άπτονται της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κοτσιλιάνο.