Περνάει στην δράση ο Κρεμμύδας

Μετά την  ανελέητη λογοδιάρροια των προηγούμενων ημερών στο στρατόπεδο του Κώστα Κρεμμύδα, κυρίως από ανθρώπους γύρω απ’ αυτόν και ειδικά από τον πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα, φαίνεται πως αποφάσισαν όλοι μαζί να σωπάσουν και να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Έτσι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, μετά τα όσα ακούστηκαν γύρω από την υποψηφιότητα του, εντείνει τις επαφές του με παλιά και νεότερα στελέχη της Κεντροαριστεράς και όχι μόνο, αλλά και πρώην υποψήφιους με τον δημοτικό συνδυασμό «Τρίκαλα-Συμπολιτεία», προκειμένου να προχωρήσει απερίσπαστα στην στελέχωση του δικού του συνδυασμού.

Στα σχέδια του υπάρχουν επίσης  συναντήσεις με μέλη των δημοτικών κινήσεων «Πρωτοβουλία Πολιτών» και «Μένουμε Τρίκαλα», όπως επίσης και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν και πόσες θα καρποφορήσουν από τις συναντήσεις αυτές, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το «Κίνημα Αλλαγής» στα Τρίκαλα, κινείται μάλλον σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία απ’ αυτή του Κρεμμύδα… προς το παρών.