Περιοδείες Νίκου Λέγκα σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού

xaliki

Δημοτικά διαμερίσματα του Νομού Τρικάλων επισκέπτεται ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Λέγκας. Ειδικότερα και με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο κ.Λέγκας επισκέφθηκε τη Σωτήρα και στη συνέχεια τη Μονή του Μεγάλου Μετεώρου στην Καλαμπάκα.

Ανήμερα της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ο κ.Λέγκας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του δασαρχείου Καλαμπάκας στο Κουκουφλί Ασπροποτάμου ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Καλλιρόη και την Κρανιά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ.Λέγκας βρέθηκε στο Χαλίκι όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους του ορεινού χωριού τόσο για τα ζητήματα της επικαιρότητας όσο και για τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.


xaliki2


Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του η Αγ. Παρασκευή Ασπροποτάμου όπου παρακολούθησε την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιστορικός σύλλογος της ΦΑΤΑ.

Η περιοδεία του κ.Λέγκα συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα με επίσκεψη του στο Γαρδίκι.