Περιοδείες Χρήστου Μαγκούφη

magoufis_22_04

 

 

 

Τα χωριά των Χασίων, της ιδιαίτερης πατρίδας του, επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου ο Χρήστος Μαγκούφης. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων επισκέφθηκε τον Άγιο Δημήτριο, την  Οξύνεια, το Κακοπλεύρι, τους Σταγιάδες, την Αγνιαντιά, το Αγιόφυλλο, τη Θεοτόκο, την Αχλαδέα, το Ψήλωμα, την Κερασούλα, το Γάβρο, το Σκεπάρι, τη Βλαχάβα και την Ασπροκλησσιά, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Παναγίτσα, το Διάσελο, το Αχλαδοχώρι, τη Λαγκαδιά, την Αγρελιά, το Λιόπρασο, το Ελληνόκαστρο, τον Πλάτανο, το Αρδάνι, την Κρηνίτσα, τη Ζηλευτή, τον Παλαιόπυργο και τη Χρυσαυγή.

Παρόλο το λιγοστό χρόνο της προεκλογικής περιόδου, ο Χρήστος Μαγκούφης εντείνει την προσπάθεια του να βρεθεί κοντά στους κατοίκους των χωριών του νομού Τρικάλων. Σκοπός του είναι να έρθει σε επαφή με όλους τους κατοίκους, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών, για να ακούσει τα προβλήματά τους, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες τους και να τους μεταδώσει την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Πάντα παρών σε όλα τα πολιτικά τεκταινόμενα και δίνοντας διαχρονικά μάχες με πίστη, αφοσίωση και τόλμη για τα συμφέροντα των πολιτών και την ευημερία του τόπου, ο Χρήστος Μαγκούφης συζητά με τους κατοίκους των χωριών και τους ενημερώνει για τις θέσεις του, αποδεικνύοντάς τους ότι ψηφίζει πάντοτε με γνώμονα τη συνείδησή του και είναι έτοιμος για άλλη μια φορά να δώσει τη μάχη για να κάνει πράξη τις λύσεις στα προβλήματα του λαού.

 

.