Περιοδεία Σιμορέλη στα χωριά του Νομού Τρικάλων

20150914 191015

Έχοντας μπει αισίως στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα, ο Χρήστος Σιμορέλης και τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων οργώνουν τα χωριά του Νομού, με σκοπό να ενημερώσουν τους συμπολίτες τους και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους.

Κανείς να μην στηρίξει την αποχή και κανείς να μην αθωώσει το παλιό πολιτικό προσωπικό είναι μερικά από τα μηνύματα που δίνει ο υποψήφιος βουλευτής στις περιοδείες του.

Η στήριξη των όσων 40 χρόνια τώρα έστησαν επιμελώς την καταστροφή της χώρας, στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού, είναι σαν να τους δίνουμε την ευκαιρία να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν. Επιπλέον, η αποχή από τις εκλογές δεν είναι λύση σε ένα δημοκρατικό πολίτευα! Κάθε πολίτης πρέπει να μην επιτρέψει να αποφασίσουν άλλοι για αυτόν, χωρίς να τον ρωτήσουν. Ας μην ξεχνάμε ότι η δημοκρατία κερδήθηκε με πολλούς αγώνες.

Με θετικά μηνύματα για την νίκη ο Χρήστος Σιμορέλης, την Κυριακή και τη Δευτέρα, βρέθηκε στα χωριά Ροπωτό, Κοτρώνι, Στουρναραίικα, Σπαθάδες, Αύρα και Θεόπετρα. Οι περιοδείες θα συνεχιστούν, καθώς στόχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων και των υποψηφίων βουλευτών είναι να δουν και να ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Ο Χρήστος Σιμορέλης έκανε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες και όλους τους τίμιους ανθρώπους, σε όποιο χώρο και αν ανήκουν, να δώσουν απάντηση στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζοντας ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να τελειώσουμε με το παλιό και να κερδίσουμε το αύριο!

.