Περιοδεία Κώστα Σκρέκα στα χωριά των Τρικάλων

IMAG0107

Οδοιπορικό στα χωριά του Νομού Τρικάλων πραγματοποιεί το τελευταίο διήμερο ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας βρέθηκε στη γιορτή των κτηνοτρόφων στο ακριτικό Χαλίκι Ασπροποτάμου, συνομίλησε μαζί τους και στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση της Ν.Δ. στις πρόσφατες ψηφοφορίες για το Τρίτο Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι «εμείς θέσαμε βέτο για τη φορολόγηση αγροτών και κτηνοτρόφων. Πιστεύουμε στον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο και θέλουμε να χτίσουμε μια νέα παραγωγική διαδικασία».

IMAG0078 1

Ο κ. Κ. Σκρέκας περιόδευσε και σε χωριά στα ριζά του Κόζιακα όπου βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολιτικούς του και όχι μόνο φίλους.

Ο Πρώην Υπουργός επιμαίνει ότι «μόνη σοβαρή και υπεύθυνη λύση για τη πατρίδα είναι η Ν.Δ. η οποία ανοίγεται σε πλατιές συμμαχίες και ζητά απ’ όλες τις δυνάμεις που πιστεύουν στο Ευρωπαϊκό όραμα της χώρας μας να συμμετάσχουν και από κοινού να εργαστούν για μια νέα Ελλάδα».

Άσκησε δε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ «οι οποίοι κατόρθωσαν μέσα σε 7 μήνες να τα διαλύσουν όλα και να μας φορτώσουν με τους χειρισμούς και τις υπογραφές τους το χειρότερο και σκληρότερο όλων των Μνημονίων».

.