Περιμένουμε το «ναι» και από τον Μαράβα…

Ο ένας μετά τον άλλο σπεύδουν οι πολιτικοί ταγοί του τόπου μας, να ανακοινώσουν την εκ νέου κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

Ακούσαμε να το κάνουν ο Κώστας Αγοραστός, ο Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θοδωρής Αλέκου, ο Σπύρος Αγναντής και κάποιοι άλλοι.

Δεν έχουμε ακούσει προς το παρόν τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα να δηλώνει κάτι ανάλογο, παρόλο που στο εγγύς παρελθόν όλες οι κινήσεις του υποδηλώνουν ξεκάθαρα πως θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία στο Δήμο Πύλης. Καταρχήν έχει μια έτοιμη δημοτική ομάδα, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να συγκροτήσει ένας νέας υποψήφιος  Δήμαρχος που πρέπει να αρχίσει σχεδόν από το μηδέν, συν το γεγονός ότι τον ευνοεί απεριόριστα και ο νέος εκλογικός νόμος, με τον οποίον κάποιος εκλέγεται Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 43%.

Από εκεί και πέρα ο Μαράβας δεν είναι κανένας «χθεσινός» στην αυτοδιοίκηση. Έχει εμπειρία μεγάλη, οξυδέρκεια και πολλές αντοχές, έχοντας διατελέσει Δήμαρχος δύο τετραετίες στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Πιαλείων και άλλες δύο στο Δήμο Πύλης. Είναι αγαπητός και ο κόσμος δείχνει ότι τον θέλει. Θέλει πολύ λοιπόν να αποφασίσει θετικά ο Μαράβας;