Περιμένοντας τον Μητσοτάκη στο γήπεδο Τρικάλων

Ταξίδι – αστραπή στη Δυτική Θεσσαλία με σταθμούς τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε με ελικόπτερο από την Αθήνα στις 9.00 π.μ., συνοδευόμενος από τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα.

Στην πόλη θα μιλήσει στις 11.00 π.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη σε μικρή σύσκεψη φορέων για την εξέλιξη των έργων στην περιοχή, κυρίως δε για το φράγμα Μεσοχώρας (στόχος Υπουργείου και Περιφέρειας, είναι να βρεθεί λύση για την επανεκκίνηση του υδροηλεκτρικού έργου) και για τον οδικό άξονα Κεντρικής Ελλάδος, γνωστό ως Ε 65.

Στην ίδια σύσκεψη θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, Γιώργος Περιστέρης.

Ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει στη συνέχεια οδικώς για την Καρδίτσα για επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα ΙΑΝΟ τον περασμένο Σεπτέμβριο και θα καταλήξει στο εργοτάξιο του Ε 65 στην Ξυνιάδα.