Πέρασαν καλά με… σουβλάκια οι φίλοι του σιδηροδρόμου Τρικάλων

Τελικά ο καιρός μετά τα τελευταία του τερτίπια δεν τα …μούσκεψε και έτσι επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το …μίνι πάρτυ με σουβλάκια και λουκάνικα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος φίλων του σιδηροδρόμου Τρικάλων, μπροστά από το τρενάκι απέναντι ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ.

Τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι τους, πέρασαν ένα όμορφο βράδυ συζητώντας για τις μελλοντικές εκδηλώσεις ενώ ταυτόχρονα εξάντλησαν και όλες τις προμήθειες.

Παράλληλα έγιναν και ξεναγήσεις στο εσωτερικό του τρένου για τους νέους φίλους του συλλόγου. Η συνάντηση κράτησε έως αργά μετά τα μεσάνυχτα και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για την επιτυχία μιας ακόμα δραστηριότητας.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου, είναι η μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Πήλιο, όπου το ταξίδι θα γίνει  με το τρενάκι στην πανέμορφη γραμμή του Ντε Κίρικο από τα Λεχώνια ως τις Μηλιές. Το μεσημέρι θα γίνει στάση για φαγητό στην Βυζίτσα με τα παραδοσιακά πυργόσπιτα, ενώ το απόγευμα, ο προγραμματισμός έχει καφέ και μπάνιο στην Νέα Αγχίαλο. Η επιστροφή το βράδυ θα γίνει μέσω Φαρσάλων όπου θα γίνει επίσκεψη στον σιδηροδρομικό σταθμό των Σιδηροδρόμων Θεσσαλίας καθώς και το μουσείο που έχουν δημιουργήσει εκεί οι φίλοι του σιδηροδρομικού σταθμού Φαρσάλων.

Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως την Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6973795191 (Αθανασία Τσιοτινού) και 6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).