Πέντε υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο! Τα ονόματα – έκπληξη από Εσωτερικών και Εργασίας!

ypourgeia-620x320

Πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας από τον προηγούμενο ανασχηματισμό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, βρίσκεται κυριολεκτικά αντιμέτωπη με μία ακόμη κρίση και έναν ακόμη διαφαινόμενο ανασχηματισμό.

Εντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαφοροποιήσεις έρχονται να επιβαρύνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, εξαιτίας των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», πέντε υπουργοί, τρεις άντρες και δύο γυναίκες, εμφανίζονται προβληματισμένοι –ο καθένας για διαφορετικούς λόγους- από την πολιτική της κυβέρνησης και επιθυμούν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός του υπουργικού σχήματος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, εμφανίζονται έτοιμοι να… αυτομολήσουν για λόγους αρχής.

Το πλέον ενδιαφέρον είναι ότι δύο αναπληρωτές υπουργοί του υπουργείου Εσωτερικών (Πανούσης – Χριστοδουλοπούλου), αλλά και η αναπληρώτρια υπουργός από το Εργασίας (Φωτίου) ετοιμάζονται για… φυγή. Το γεγονός αυτό ίσως να είναι αποτέλεσμα της κρίσης υπάρχει σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς για την κυβέρνηση. aftodioikisi.gr

.