Πέντε μετάλλια στο Cup Malih Sampiona ο Α.Σ. Τρικάλων

Για μια ακόμη φορά η Σερβία και πιο συγκεκριμένα η πόλη του Zrenjanin ήταν ο ιδανικός προορισμός για την ομάδα του Α.Σ.Τρικάλων, καθώς το τριήμερο απο 4 έως 6 Μαΐου έλαβε μέρος στο Kup Malih Sampiona.

Στους αγώνες συμμετείχαν 26 ομάδες από 8 συνολικά χώρες, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους, που μαζεύτηκαν για να δούνε απο κοντά τους αυριανούς πρωταθλητές. Οι αγώνες είχαν έντονο ενδιαφέρον καθώς οι Τρικαλινοί παλαιστές μας, κατέκτησαν πέντε (5) μετάλλια πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Θωμάς Βασδέκης 62kgr: 2ος Αργυρό μετάλλιο, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ειδικούς του αθλήματος, διότι οι εμφάνιση του ήταν  πραγματικά εντυπωσιακή, κατάφερε να πραγματοποιήσει τρείς νίκες και μια ήττα.

Δημήτρης Θάνος 75kgr: 2ος Αργυρό μετάλλιο, παρά το νεαρό της ηλικιας του, διότι πάλεψε με αθλητές δυο χρόνια μεγαλύτερους του, έδειξε στοιχεία έμπειρου και πολλά υποσχόμενου παλαιστή, χάνοντας στον τελικό της κατηγορίας με 6-5 σκόρ.

Στέλιος Ψωμάς 52kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποίησε σπουδαία  εμφάνιση με τις άρτια τεχνικές του εκτελέσεις, έχασε όμως το χρυσό μετάλλιο και ενώ κέρδιζε με σκόρ 5-0 . Μια λάθος ενέργεια του απο υπερβολική σιγουριά του στέρησε τον αγώνα, πέτυχε τρείς νίκες και μια ήττα.

Σωτήρης Μπακόπουλος 50kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, έδειξε στοιχεία ανοδικής πορείας και το μέλλον του ανήκει, καθώς μετά από τρείς νίκες θα μπορούσε να παλέψει στον τελικό της κατηγορίας του, ενώ κέρδιζε έχασε καθαρά από θέμα ατυχίας και εμπειρίας το χρυσό.

Θωμάς Τρέλλης 58kgr: 3ος Χάλκινο μετάλλιο, πάλεψε σταθερά και με τακτική κατάφερε να πραγματοποιήσει τρείς νίκες και μια ήττα. Προερχόταν από μεγάλη αποχή προπονήσεων λόγο τραυματισμού, η θέση αυτήν μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Γεώργιος Μήτσιος 40kgr: Έβδομη  θέση με μια νίκη και μια ήττα. Πέτρος Τρέλλης 40kgr μια ήττα 15ος. Ανδρέας Κλημενώβ 40kgr μια ήττα 16ος παλεύοντας και αυτός με δυο χρόνια μεγαλύτερους του.

Την αποστολή στους αγώνες συνόδευσε ο προπονητής Βασίλης Μότσιος . Το Δ.Σ και οι προπονητές, συνχαίρουν όλα τα παιδιά που πάλεψαν και προσπάθησαν για το καλύτερο και τους εύχονται καλή συνέχεια.