Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με εκδήλωση τοπικών βροχών ή καταιγίδων τις θερμές ώρες της ημέρας και το βράδυ κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

kairos synefia 2

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 35

βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό το πρωί θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.

77899999

Πηγή: meteo.gr

.