Πέφτει άσφαλτος σε δρόμους του Πυργετού μετά από πολλά χρόνια

Μπορεί να βρισκόμαστε εν έτει 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακόμη και σήμερα δεν υπάρχουν δρόμοι, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο των Τρικάλων, που δεν έχουν ακόμη άσφαλτο. Ναι, καλά διαβάσατε…και μια τέτοια περίπτωση αφορά δρόμους της συνοικίας του Πυργετού, που ακόμη και σήμερα βρίσκονται μέσα στο χώμα και τα λάσπες.

Με απόφαση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων Τάκη Παζαϊτη και με κονδύλια εξασφαλισμένα από την χρηματοδότηση του Δήμου μέσω ΣΑΤΑ, αναμένεται στο πλαίσιο του προγράμματος των αστικών αναπλάσεων, η εγκατάσταση του εργολάβου για να προχωρήσουν άμεσα τας έργα, ώστε να λυθεί έτσι ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής. Ο φακός του trikalaIN βρέθηκε στην περιοχή για επιτόπιο ρεπορτάζ, καταγράφοντας τις εικόνες των εργασιών.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες διαμόρφωση των χωματουργικών έργων και της κατασκευής αποχέτευσης και δικτύου ομβρίων υδάτων, για να πέσει το επόμενο διάστημα και η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη από τους κατοίκους της περιοχής άσφαλτος.