Παιδική θεατρική παράσταση στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

ATT00049

Παιδική θεατρική παράσταση, ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 7:30 μ.μ.
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)

H παιδική θεατρική παράσταση «Ο μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης» από το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ», παρουσιάζεται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 7:30 μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο) σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων .
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ
Οι ήρωες του παραμυθιού: ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).
Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.
Οι ήρωές μας στην πιο ωραία περιπέτειά τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Σκηνικά: Ελένη Ζελίνου
Κοστούμια: Ελπινίκη Λαμπρινού
Σκηνογραφία: Νίκος Λαμπρόπουλος
Μουσική επιλογή: Γιώργος Γαβρόπουλος
Χορογραφίες: Ζωή Φώκα
Ήχος, φωτισμοί: Γιώργος Ζελίνης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γρηγοριάδης
Διανομή: Θανάσης Λιούνης, Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Τζούλια Σπυροπούλου, Κρυσταλλία Καννάκη, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη

.