Παιδική θεατρική παράσταση με την Κάρμεν Ρουγγέρη

perseas kai andromeda

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 18.00, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ (ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ 8)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ Εισιτήρια διατίθενται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων , Σάββατο 31/5 18.00-21.00

Την όμορφη ιστορία του Περσέα και της Ανδρομέδας από τον κόσμο της ελληνικής μυθολογίας παρουσιάζει σε διασκευή για παιδικό θέατρο η Κάρμεν Ρουγγέρη στα Τρίκαλα , στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, Γαριβάλδη 8, την Κυριακή 1 Ιουνίου, ώρα 18.00.
Διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Πέτρος Κιοσές, Χριστίνα Κουλουμπή, Νεφέλη Κουλούρη,
Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Γιάννης Τσουρουνάκης, Άγγελος Χατζάς

«Ωραία που είναι λίγο-λίγο τα παιδιά να γνωρίζουν την μυθολογία μας μέσα από το θέατρο!» Με αυτή την σκέψη και φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με την ομάδα της, θα συνεχίσουν το ταξίδι στην ελληνική μυθολογία, διαλέγοντας αυτή τη φορά τον <Περσέα>.
Ένα έργο διαδραστικό που ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της αγαπημένης δημιουργού μικρών και μεγάλων.
«Περσέας και Ανδρομέδα», ένας όχι πολύ γνωστός μύθος, που σας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσετε μέσα από μία θεατρική παράσταση, φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους μας φίλους.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο μύθος ξεκινάει από τον Δία μεταμορφωμένο σε χρυσή βροχή! Το αγκάλιασμα της χρυσής αυτής βροχής με τη Δανάη, την πεντάμορφη βασιλοπούλα απ’ το Άργος, θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό. Ένα θεϊκό μωρό, που μεγαλώνοντας θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι στη Σέριφο, το πανέμορφο νησί. Εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος καλός για το μικρό Περσέα. Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως τα παραμύθια. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος περιπέτειες, αγωνία και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τον έρωτα…

Σίγουρα κανένας μύθος δεν είναι τόσο παραμυθένιος, όσο ο Περσέας και η Ανδρομέδα.
Η συνέχεια στο Θέατρο!

.