Παιδικά τμήματα στην Τέρψις!!!

263735 101502

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις βρίσκεται αισίως στον 5ο χρόνο λειτουργίας της συνεχίζοντας δυναμικά να προσφέρει νέες χορευτικές εμπειρίες σε όλους τους μαθητές και φίλους της! Και φέτος το ενδιαφέρον μονοπωλούν τα παιδικά τμήματα, αφού οι μικροί μας μαθητές μπορούν να μυηθούν στα μυστικά του χορού από την ηλικία των τριών (3) χρόνων!!! Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει αποφασιστικά και το διδακτικό μας προσωπικό που αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία! Έτσι στην Ακαδημία Χορού Τέρψις τίποτα δεν μένει στην τύχη. Η γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση χορού είναι εγγυημένη.
Είδη που μπορούν να επιλέξουν οι μαθητές μας:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ (3,5 – 6 χρόνων)
Είναι ένα νέο είδος χορού που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και έκφραση των δημιουργικών ικανοτήτων των παιδιών προσχολικής ηλικίας.
LATIN: Rumba, Cha-Cha, Mambo, Samba, Rock n’Roll, Salsa, Bachiata, Merengue, Tango (7 – 18 χρόνων)
Οι μαθητές μαθαίνουν να χορεύουν διάφορα είδη λατινοαμερικάνικων χορών, ενώ παράλληλα διδάσκονται την τεχνική, την κουλτούρα και τον ρυθμό του κάθε είδους ξεχωριστά.
STREET DANCE: Hip-Hop, Break Dance (7 – 18 χρόνων)
Το Hip-Hop είναι ένα σχετικά καινούργιο είδος χορευτικής έκφρασης, ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά. Συνδυάζει έντονες κινήσεις και εντυπωσιακές φιγούρες με μοντέρνα μουσικά είδη. Το break dance ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας το 60΄ με αρχές του 70΄ στα γκέτο των έγχρωμων της Αμερικής και έκανε τους νέους να εκτονώνονται στη μουσική δίνοντας εικόνα με χορό , πόζες , φιγούρες και αστεία .
ZUMBA (7 – 18 χρόνων)
Ένα μείγμα χορευτικών κινήσεων από latin χορούς, το οποίο αντικαθιστά την κλασική αεροβική με ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness.
ORIENTAL (7 – 18 χρόνων)
Ο χορός oriental ή χορός της κοιλιάς, όπως είναι γνωστός στο δυτικό κόσμο, είναι ο κατεξοχήν χορός της ανατολής. Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. .

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΣ!!!
Είναι γεγονός!!!
Η Ακαδημία Χορού TERPSIS επιστρέφει…!!Σε συνδιασμό με τον ατμοσφαιρικό χώρο του SINATRA και την υπέροχη παρέα όλων σας και φέτος το χειμώνα θα καταφέρουμε να ζεστάνουμε τα βράδια μας με ρυθμούς Latin, Salsa, Bachata, Oriental, Kizomba κ.α…!!
BE THERE…!!!
Η καλύτερη ομάδα και φέτος … είναι στην ΤΕΡΨΙΣ !!!

Αναζητήστε το φυλλάδιο με το εκπτωτικό κουπόνι και τις προσφορές!!!

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους παλιούς και νέους μαθητές μας να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να έρθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά.
Ετοιμαστείτε για μία ακόμη δυναμική, super χρονιά με πολύ χορό και εκπλήξεις!
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00, Σάββατο 12:00 – 17:00 & Κυριακή 18:00-20:00
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19 ( Δίπλα στα Δικαστήρια )
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6983976897

.