Παύλος Γερουλάνος: Το διακύβευμα είναι το ποιος μπορεί να δώσει προοπτική στη χώρα και την παράταξη (Φωτό-βίντεο)

Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Αχίλλειο», μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, τον Παύλο Γερουλάνο προλόγισε η Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου, η οποία εκφράστηκε θερμά  για την προσωπικότητα και τον ορθό πολιτικό λόγο του ομιλητή.

Λαμβάνοντας το λόγο ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έκανε λόγο για την ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας μέσα από τον πρωτογενή τομέα, με την προϋπόθεση της διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης και την δίκαιη ανακατανομή του πλούτου. Η χώρα μας έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, δυστυχώς όμως το πολιτικό σύστημα του παρελθόντος έκανε πολλά λάθη, μέσα από λάθος σχεδιασμό και διαχείριση, όσον αφορά την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και της προόδου των μεγάλων αναπτυξιακών έργων. Ο Παύλος Γερουλάνος εξέφρασε φόβους πως αν συνεχίσουμε έτσι ως χώρα, τότε πολύ σύντομα θα ξαναοδηγηθούμε σε νέα μνημόνια και νέα χρεοκοπία, που αυτή την φορά θα πληρώσουν αποκλειστικά τα μεσαία και χαμηλά στρώματα, αφού τα κεφάλαια των πλουσίων είναι προστατευμένα στο εξωτερικό.

Ο Παύλος Γερουλάνος κάλεσε όλο τον κόσμο να προσέλθει μαζικά να ψηφίσει στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου, τονίζοντας ότι το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το ποιος μπορεί να δώσει προοπτική στη χώρα και την παράταξη. Απαιτείται μια επιλογή μακράς πνοής στη χώρα και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει αυτό, συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας την ομιλία του μέσα σε χειροκροτήματα.