Πατέρας δύο παιδιών το θύμα δολοφονίας στην Καβάλα

Οι προσωπικές διαφορές, λόγω γειτνίασης, φέρεται να είναι ο λόγος που όπλισε χθες βράδυ, το χέρι ενός 42χρονου, στην Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να δολοφονήσει τους γείτονές του, μητέρα και γιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του, όταν αυτός εισήλθε στην αυλή της οικίας του για την επίλυση ενός θέματος που είχε προκύψει μεταξύ τους νωρίτερα.

Στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει. Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Θύτης και θύμα, αμφότεροι 42 ετών (γεννημένοι το 1977), είχαν από καιρό διένεξη για το χώρο στον οποίο το θύμα στάθμευε το φορτηγό του. Λέγεται ότι η αντιπαράθεση το βράδυ της Πέμπτης άρχισε όταν η μητέρα του θύματος, βγάζοντας τα σκουπίδια, συναντήθηκε με τον 42χρονο φερόμενο ως δράστη και διαφώνησε έντονα μαζί του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του μαζί με τον γιο της για να ζητήσουν εξηγήσεις. Εκεί ο 42χρονος άνοιξε πυρ και τους σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στο πλατύσκαλο της εισόδου του.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι παρόντα ήταν κι άλλα άτομα τα οποία γλίτωσαν, λόγω αστοχίας, από τους πυροβολισμούς.

Ο 42χρονος άφησε πίσω του σύζυγο και δύο μικρά παιδιά.

Με πληροφορίες από kavalanews.gr