ΠΑΣΟΚ: Αρχή με την υποψηφιότητα του Δ. Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Το σκέφτεται και ο ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη

Στο πρόσωπο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, φαίνεται πως  καταλήγουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας
 

Τον Καθηγητή του Τμήματος Βιοχημείας και βιοτεχνολογίας Δημήτρη Κουρέτα πρόκειται να προτείνει το ΠΑΣΟΚ για επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Κουρέτας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με την Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Τρικούπη και ειδικότερα με τον Κ. Σκανδαλίδη, και έλαβε έγκριση ώστε να δημιουργήσει έναν ευρύτερο συνδυασμό, ο οποίος θα λάβει τη στήριξη του κόμματος. 

Φαίνεται – αναφέρει το bankingnews.gr- ότι στην περίπτωση του Πανεπιστημιακού κ. Κουρέτα καταλήγει και ο ΣΥΡΙΖΑ  με σκοπό το κατέβασμα μίας κοινής υποψηφιότητας, που θα απευθύνεται τόσο στο Κέντρο, όσο και στην οικολογία, αλλά και τα κινήματα. 

Άλλωστε ο κ. Κουρέτας δεν θα αποτελέσει μία κομματική υποψηφιότητα και εξ όσων φαίνεται θα αρκεστεί στο να λάβει δήλωση στήριξης από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η υποψηφιότητά του φαίνεται να έχει «κλειδώσει»