Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα το βιβλίο του Κώστα Μιχαλάκη «Τα πάθη των Εβραίων»

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο θερινό κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα και φιλόλογουΚώστα Μιχαλάκη με τίτλο «Τα πάθη των Εβραίων» του Γιώργου Κοτζιούλα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επέκεινα».

.Την επιτυχημένη εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας και προλογίζοντας ο Κώστας Μιχαλάκης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων και πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, η εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων Αθανασία Τσιοτινού και η ηθοποιός – θεατροπαιδαγωγός ΑντονέλλαΧήρα.

Οι ομιλητές μοιράστηκαν με το κοινό τις σκέψεις τους για το βιβλίο του Κώστα Μιχαλάκη για το μονόπρακτο “Τα πάθη των Εβραίων” του Γιώργου Κοτζιούλα.

Το μικρό αυτό πόνημα προσπαθεί να συμβάλλει στην μελέτη της ιστορίας των Ελλήνων Εβραίων στην διάρκεια της κατοχής και πώς η ευαίσθητη ματιά του Γιώργου Κοτζιούλα την συνέλαβε και προσπάθησε να την κοινοποιήσει στο δύσκολο, όσο και παρθένο, κοινό των ανταρτών και των ελεύθερων χωριών της Ηπείρου το 1944.

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν αρκετοί Τρικαλινοί βιβλιόφιλοι, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από τον κορονοϊό.