Παρουσίες με νόημα στον Δ. Μπουραντά

DSC02724

Σε πολιτική συγκέντρωση (ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», Τρίκαλα) μιλάει, αυτήν την ώρα, ο πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Δημήτρης Μπουραντάς, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Κεντρική Ελλάδα, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Στέλιο Φενέκο και την διευθύντρια του Πολιτικού του Γραφείου Νίκη Ροδοπούλου.

Η αίθουσα είναι υπερπλήρης, με τους νεολαίους να κυριαρχούν …άνετα στο ακροατήριο.

Ωστόσο, το trikalaIN κατέγραψε κι άλλες αξιοπρόσεκτες παρουσίες: του Δημήτρη Σαράντη, εκ των ιδιοκτητών της ΤΥΡΑΣ και του ΟΛΥΜΠΟΥ -με τον οποίον συνεργάζεται ο κ. Μπουραντάς και είχαν θερμότατο εναγκαλισμό ενώπιον του φακού μας-, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργου Πέτρου, του πρώην προέδρου του Συλλόγου Ιατρών Ι.Κ.Α. Νίκου Κώτση, του Τόμμυ Κυρίτση, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» (σ.σ. ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση) και του θρυλικού πρωταθλητή της ποδηλασίας Στέλιου Βάσκου.

Το κόμμα στο ευρωψηφοδέλτιό του θα έχει δύο Θεσσαλούς υποψηφίους: Γιάννης Κοτρώτσιος ανώτατο στέλεχος Πληροφορικής (Ν. Καρδίτσας) και Αλέξανδρος Θοδωράκης πτυχιούχος βιοκαλλιεργητής (Ν. Λάρισας).

DSC02736

DSC02738

DSC02740

DSC02728

DSC02735

DSC02721