Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου

kouts2

Συγκίνηση και ουσία, στην παρουσίαση του πρόωρα χαμένου τρικαλινού συγγραφέα, Πέτρου Κουτσιαμπασάκου.

Το πρωί της Παρασκευής, παρόντων των δύο αδελφών του (του σκηνοθέτη Δημήτρη και του Κώστα), σε μια σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, διοργάνωση την παρουσίαση του βιβλίου «Δρόμοι».

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα και με παρουσία πολλών τρικαλινών, ο ποιητής Ηλίας Κεφάλας συντόνισε, ο ηθοποιός Σάκης Μπιλιάλης διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο και η διευθύντρια του 32ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Κώστας Βίρβος, κ. Ελένη Τζαβέλλα, απάνθισε τα προτερήματα των «Δρόμων»: ενός βιβλίου που με τη γνωστή μαστόρικη γραφή τού Κουτσιαμπασάκου, κερδίζει σε ανάγνωση και μυθιστορηματική ουσία, μέσω των διηγημάτων που εμφανίζονται να συνεπαίρνουν τον κάθε αναγνώστη.

Προλόγισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλησης κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ενώ προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής (Βιβλία στο κουτί), όπου ο αδικοχαμένος συγγραφέας από το Αρματολικό Τρικάλων, αναφερόταν στο προηγούμενο βιβλίο του, την «Πόλη παιδιών».

kouts4

.