Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του «Μύλου των Ξωτικών 2012-2013»

DSC_0339small

 

 

 

 

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η erikala A.E., μαζί με τους συνεργάτες της, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.

Την Πέμπτη,  07-06-2012 στις 19.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της erikala Α.Ε. (Ε.Κ.Ε., Καλαμπάκας 28 & Αμπάτης), πραγματοποιήθηκε η   πρώτη συνάντηση εργασίας, για ενημέρωση, συζήτηση, προτάσεις και  σχεδιασμό ενεργειών για το επόμενο διάστημα.

Εξαιρετικά ουσιαστική ήταν η συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και επαγγελματικών ομάδων των Τρικάλων.

Παρουσιάστηκε ο αρχικός σχεδιασμός του «Μύλου των Ξωτικών 2012-2013» και ακολούθησε ένας ελεύθερος ανοικτός διάλογος με όλους .

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι την πρώτη χρονιά μπήκαν οι σταθερές βάσεις για μια πετυχημένη και ποιοτική εκδήλωση .

Φέτος οι διοργανωτές φιλοδοξούν με καλή οργάνωση και με ουσιαστική συνεργασία θεσμικών φορέων και επαγγελματικών ομάδων, να γίνει το ξεκίνημα για κάτι που θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα της πόλης μας τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Χρήστος Λάππας στην εισήγησή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Οι προσδοκίες των επισκεπτών μας θα είναι αυξημένες, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αναγκαία η αναζήτηση του «καινούργιου» και του «διαφορετικού» σε μια εκδήλωση που έκανε ένα τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα και που προσδοκά να καταστήσει την Θεσσαλία και ειδικότερα τα Τρίκαλα, ως την αδιαμφισβήτητη Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της eTrikala A.E. ,κος Οδυσσέας Ράπτης, ξεκαθάρισε ότι «Βασικός στόχος για φέτος είναι η ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με οργανωμένα group και μεμονωμένους εκδρομείς αλλά και η κατακόρυφη αύξηση των διανυκτερεύσεων με επιπλέον τόνωση της τοπικής αγοράς».

Οι φορείς της πόλης δια του προέδρου του Επιμελητηρίου Κου Βασιλείου Γιαγιάκου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κου Χρήστου Καλλέα, του εκπροσώπου της Ε.Β.Ε. Κου Δημητρίου Παναγιωτόπουλου, των προέδρων Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ, επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους στο Μύλο των Ξωτικών και υποσχέθηκαν ανάληψη πρωτοβουλιών για την παράλληλη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η καθιέρωση του «Μύλου των Ξωτικών» ως ένα μεγάλο θεσμό Πανελλήνιας εμβέλειας είναι ένα δύσκολο στοίχημα που όμως με κοινή προσπάθεια πρέπει να κερδηθεί. Μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία η όποια επιτυχία θα είναι μόνο προς όφελος του τόπου μας.