Παρουσίαση των στόχων του νεοσύστατου συλλόγου «φίλοι του θεραπευτηρίου χρονίων παθήσεων Τρικάλων»

xroion pathiseon

Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα .

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πάνω από τριανταπέντε (35) συμπολίτες πήραν την πρωτοβουλία μιας ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» θα γίνει η παρουσίαση των στόχων και σκοπών του νεοσύστατου Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.

Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου στο πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι κοντά σε μια Ανθρωπιστική προσπάθεια προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, μπορούν να παρευρεθούν και να ενημερωθούν για τους στόχους και σκοπούς του νεοσύστατου Συλλόγου.

.