Παρουσίαση εφαρμογών και προγραμμάτων από την e-trikala

 αρχείο λήψης

Η e-Trikala AE θα παρουσιάσει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Αθήνα τις εφαρμογές και τα προγράμματα που αναπτύσσει σε ημερίδα με θέμα: «Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Αειφορία σε κτήρια και κοινότητες στη Μεσόγειο – Προκλήσεις και προοπτικές».

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΠΑΜΘ) και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και δημοσίων / ιδιωτικών φορέων που εμπλέκονται στη διαμόρφωση στρατηγικών και σχεδίων δράσης για την ενεργειακή αποδοτικότητα και αειφορία κτιρίων σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, καθώς και σε επαγγελματίες του κτιριακού τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς του ενεργειακού-αειφόρου σχεδιασμού και κατασκευής κτιρίων, αλλά και καινοτόμων εφαρμογών για ‘έξυπνα’ κτίρια και πόλεις.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο έργο ELIH-MED, καθώς και οι τάσεις και προκλήσεις σε Μεσογειακό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αειφορίας κτιρίων και κοινοτήτων.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής http://goo.gl/forms/j3qpqvahPg μέχρι τις 19/11/2014.

.