Παρουσία του Προέδρου Δημ. Νατσιού και του εκπρόσωπου τύπου Δήμ. Θανάσουλα η κοπή βασιλόπιτας της «Νίκης» στα Τρίκαλα

 

Παρουσία του Προέδρου της «Νίκης» κ. Δημήτρη Νατσιού, του εκπροσώπου τύπου κ. Δήμου Θανάσουλα και δεκάδων στελεχών και φίλων του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας.

Αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Νατσιός τόνισε:

«Ήρθαμε στα ωραία Τρίκαλα για να δώσουμε και να λάβουμε ευχές για το νέο έτος, το οποίο όλος ο ελληνικός λαός ελπίζει να είναι ειρηνικό και έτος ανάκαμψης. Αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών βλέπουμε ότι παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες κάποια οπτικά υλικά που προσπαθούν να ξεπλύνουν τις ενοχές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μιλάω για το βίντεο με την εμπορική αμαξοστοιχία ότι τάχα κουβαλούσε λαμαρίνες, οι λαμαρίνες δεν εκρήγνυνται. Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης ψάχνει Ιφιγένειες, όμως αυτή τη φορά δεν θέλουμε να θυσιάσουμε Ιφιγένειες, αλλά θέλουμε να πληρώσει ο Αγαμέμνονας, ο αρχιστράτηγος, ο ενορχηστρωτής όλου αυτού του μπαζώματος και της συμπαιγνίας εις βάρος της αλήθειας. Είναι απαίτηση του ελληνικού λαού να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυστηρότατα όλοι οι ένοχοι. Αυτές τις ημέρες έχουμε και τις κινητοποιήσεις των αγροτών, η ΝΙΚΗ συμμετέχει και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον δίκαιο και έντιμο αγώνα τους, ο πρωτογενής τομέας είναι ο θεμέλιος λίθος της ύπαρξης και της ζωής του ελληνισμού. Αναφορικά με τις εκλογές πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο στην πολιτική. Τα «αμαρτήματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πολλά μαζεμένα, το ενδεχόμενο των εκλογών είναι ορατό, εμείς με τη βοήθεια του Χριστού θα κάνουμε τον αγώνα μας και πιστεύω ότι πάλι ο ελληνικός λαός θα τιμήσει την προσπάθειά μας. Καλό Τριώδιο και ο ελληνικός λαός να ξαναβρεί την περπατησιά του, να καταλάβουμε και να αντιληφθούμε ότι είμαστε λαός που έχει μάνα του την Αγία μας Εκκλησία, την Αγία μας Ορθοδοξία».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Νατσιός βρέθηκε και στην Οξύνεια για την εκδήλωση συμπλήρωσης 82 χρόνων από την Ηρωική Μάχη της Μερίτσας.