Παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δημήτρης Χατζηγάκης

Την προετοιμασία της δημοτικής του ομάδας και την ενεργή του συμμετοχή ακόμα και με το νέο εκλογικό νόμο εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Χατζηγάκης, μιλώντας σήμερα στην Λέσχη 97,6

« Πιστεύω ότι στα 4 αυτά χρόνια έχω προσθέσει κάτι καλό στο Δήμο, γι αυτό και ξεκαθαρίζω ότι θέλω να συμμετέχω και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα ακούσω βέβαια και τι λέει η κοινωνία και αν μας αποδέχεται. Είμαστε τώρα στη φάση που κάνουμε τις επαφές με ανθρώπους που θέλουμε να έρθουν μαζί στην ομάδα μας.

Το νέο εκλογικό σύστημα θα βοηθήσει να γίνουν συμπράξεις μεταξύ πολλών ανθρώπων για να βοηθήσουν τον τόπο. Θα μπορούσα να ενωθώ και με την παράταξη του κ. Παπαστεργίου, δεν ξέρω αν όμως έχει κάποιο νόημα αυτό με την απλή αναλογική.

Είδα ότι εμφανίστηκαν 2-3 ονόματα γιατρών που ενδιαφέρονται να κατεβούνε στο Δήμο. Εγώ πάντως στους γιατρούς δεν πιστεύω, έχουν μια άλλη νοοτροπία,  ζυγίζουν πολύ τα πράγματα και τα μετράνε πάρα πολύ. Ένας και μοναδικός ήταν ο κ. Λάππας που ασχολήθηκε.»